Wednesday, September 4, 2013

sekian lama




hi ! assalamualaikum. after so long tak berbloging , 
busyyy noks dengan study , plus sekarang ni semua di hujung jari kan.
semua dekat phone je , dan kerajinan untuk berbloging semakin berkurang , ini adalah kerana. hahah 
naaa dah macam karangan *mentang2 tengah buat teks ceramah

so , ada ke pengunjung yang mengunjungi blog saya yang bersarang banyak tikus mondok ini lagi ?
hahaha . 
alaaa kalau takde pun who cares?
saya saja je nak lepaskan gian menaip banyak banyak . hihi
so , im gonna story about me , as usual. 
laa , my blog takkan nak cerita pasal makcik cafe college jual bakso sedap pulak.

hehe , so now. my life ?
alhamdulillah getting better, tapi tipulah kalau takde masalah yang datang kan ?
alhamdulillah , saya dah nak habis semester 2.
kejapnya masa berlalu , lagi beberapa minggu je nak final hokaays.
nevess. then cuti sem ! masa untuk ternak lemak.

ohh ya , saya masih lagi seperti dulu , masih tiada teman pengganti, 
dan belum bersedia lagi . dan saya okay saya dah besar.
saya ada umi and papa yang sayang saya . dah cukup dah tu dua
diorang hidup nyawa aku , takde depa dua, ceq lemaihh.
 okaylah , thats all for today . i'll try my best untuk mencari kerajinan itu .

moga hidup ini lebih diberkati dan diberi kekuatan hati .assalamualaikum !

0 comments:

Post a Comment